Sukker uden efterveer?

For første gang, siden jeg i oktober, oplever jeg i dag, ikke at have nogen efterveer efter at have fået både sukker, brød og pommes i går. Det er virkelig vildt! Alle de andre gange, har jeg virkelig skulle kæmpe med blodsukkeret i over en uge efter, og haft sukkertømmermænd. Men denne gang; Ingenting!

Jeg vågnede i morgen, spiste æg og bacon, og tog så i centret efter et nyt glattejern(Det andre brændte af - så helt bogstaveligt, med flammer og det hele), hvor jeg drak en kop kaffe med mælk, og da jeg så kom hjem, gik jeg i køkkenet, og forberedte dessert til i aften, hvor vi har en overnattende gæst.
Efter det blev jeg lidt sulten, og spiste frokost. Og blodsukkeret er helt stabilt. Det er næsten skræmmende, jeg frygter, det er stilhed før stormen.

Jeg er virkelig, virkelig glad, for det betyder, at det altså godt kan lade sig gøre, at spise en burger og drikke lidt andet end bare skinny bitches, og alligevel klare den helt fint - det er rart :-)

Det er heller ikke fordi jeg havde et sukkerorgie, jeg drak omkring tre mokais, fik to skiver brød til frokost og en burger med pommes til aftensmad, og med en cola til(Jeg savner cola utroligt meget, så jeg tænkte, at hvis det skulle være, så skulle det være nu, og det var virkelig tilfredsstillende). Så altså, jeg har jo ikke tømt to poser Haribo, spist tre berlinere og skyllet det ned med tre liter cola. Det var bare en lille bitte udskejelse, og det kan jeg jo så åbenbart godt håndtere :-)

I øvrigt havde jeg en hamrende sjov aften, som involverede en fredagsbar, gemmeleg i Bilka og en automat der ville sælge øl til alle andre end mig. Man skulle nok have været der, men jeg siger jer; Det er længe siden,  jeg har grinet så meget!

Etiketter: , ,