Weekenden der er gået, og ugen der kommer

Her i weekenden, har jeg jo både været på druk, og så har vi også haft en overnattende gæst. Det til sammen har betydet, at periodisk faste ikke har været muligt, og jeg kan faktisk mærke, at min krop længes efter pausen. Det er ret vildt, taget i betragtning, at jeg har levet 23 år uden periodisk faste, og under en uge med. Men i hvert fald går jeg i gang igen, og derfor er morgenmaden først blevet indtaget klokken 10 i dag. Jeg glæder mig super meget, til den kommende uge med fasten.

Udover fasten, byder den kommende uge vist også på svømning - jeg blev lidt hooked sidste gang, så jeg skal have kigget på, hvilke dage, der er ledigt i denne uge, og have det passet ind. Mine knæ gør stadig lidt bøvl, så det er faktisk ikke blevet til andet træning, end svømningen. Jeg begynder at savne min styrketræning, men der er jo ikke så meget at gøre ved det, udover forsat at give benene ro.

Denne uge kommer også til at byde på en del læsning, da jeg er lidt bagud, og har en roman der skal læses til onsdag, og en til næste mandag, udover alt det andet. Heldigvis er jeg begyndt på dem begge, og de er gode. De er dog gamle(hhv. Kirkegaard og J.P.Jacobsen), så det er ikke let-læsning. Det kræver lidt koncentration - men hvad har man ellers også søndage til?

Så egentligt, forventer jeg bare, at det bliver en stille og rolig uge, for den slags sætter jeg temmelig meget pris på ;-)


Etiketter: , ,