Carbs og ketose

Yayyy!!! I dag er jeg helt nede på  9% kulhydrat i mit indtag - og jeg har ellers fået rigeligt med grønt; det er både blevet til en grøn juice, selleri stænger, broccoli og endda også 100 gram jordbær. Jeg har spist lige omkring 600 gram frugt/grønt, og det har været en helt tilpas mængde for mig - og så er der jo plads til meget mere grønt, når bakken med jordbær er tom om et par dage ;-)
Protein: 75 gram/ 18%
Kulhydrat: 38 gram/ 9%
Fedt: 134 gram/ 73%

Fedtprocenten kom ikke helt så højt op som jeg kunne have ønsket, men så længe, at det ikke er fordi, mit kulhydratindtag overtager det, så er det fint med mig!

Jeg synes i øvrigt jeg begynder at føle nogle af ketosens symptomer, nemlig både mæthed og tørhed i munden. Og det er jo et godt tegn. Vil tro, at jeg ligger i den meget lave ende, men dog er på vej ind i ketosen. Egentligt tror jeg ikke, der skal så meget til for, at jeg kommer i ketose, og det er jo dejligt.

Jeg begyndte ellers at blive lidt nervøs i formiddags, da jeg blev sulten ret kort tid efter min morgenmad. Men så kom jeg i tanke om, at det er PMS tid, og det forklarer en del, for i den tid er jeg altid mere sulten. Derfor spiste jeg allerede frokost kl. 12 kun 3 timer efter min morgenmad, og kun 1½ time efter jeg havde spist hele 40 gram macademianødder. Til gengæld mættede frokosten mig helt ind til kl. 18, så efter det, var problemet løst.
Jeg kan godt være slem til, at underminere min sult, hvis jeg ikke synes det er det "rigtige" tidspunkt, eksempelvis når det ikke er særligt længe siden jeg har spist sidst. Jeg tror det hænger sammen med, at jeg hele mit liv har forvekslet tristhed, vrede, stress, glæde, lykke(ja, bare følelser generelt) med sult - og det er jeg bange for, at jeg stadig gør. Men altså, når maven knurrer, og man virkelig er sulten, så skal man jo spise. Uanset om det så er 3 eller 7 timer siden morgenmaden.

Sukkertrangen er nærmest ikke eksisterende, og selvom verden er fuld af fristelser, er jeg ikke rigtigt fristet - lige nu. Som sagt er det PMS tid, og det betyder, at jeg virkelig skal være stærk de næste par dag - men jeg kan sagtens klare det :-) Lige nu er det min 5. dag uden sukker, og i morgen bliver den 6.!

Etiketter: , ,