Det forbandede sukker!

Endnu en gang må jeg se mig selv slået. Arhmen,  det er da utroligt! Jeg tror snart jeg skal have gang i en lille challenge af en art, så jeg kan finde mit konkurrence-gen frem, og så jeg kan komme ud af denne her spiral. Noget der ligner fire uger uden sukker måske? Det hænger jo godt sammen med, at jeg vil afprøve ketose kosten. Det gode ved, at være fire uger fri er, at så forsvinder sukkertrangen samtidig, så ens cravings er væk efter de fire uger. Win-win!
Jeg vil gå lidt i tænkeboks om, hvad min challenge skal være - for noget skal der til. Og måske jeg skulle se om manden eller en veninde er med på at vædde. Det er altid bedre,  hvis der er en attraktiv præmie i den anden ende!!!
Egentligt var det meningen,  at jeg ville have været ude og rulle i dag, når jeg blev færdig med min svenskopgave - men det blæste jo en pelikan, så jeg tænkte, det nok ikke var den bedste idé i verden. Håber det er bedre i morgen, så jeg kan komme ud og øve mig i at bremse ;-)

Er der i øvrigt nogen derude, der kender en app, som man kan få til android , hvor man tæller dage - altså eksempelvis hvor mange dage man har været sukkerfri?  Jeg kan kun finde nogen der tæller ned eller nogen med rygestop. Det kunne være lidt fedt med sådan en widget på skærmen som reminder :-)

Etiketter: , , ,