Jeg har vundet ....

.... en konkurrence - sådan en rigtig én, med mange deltagere og alt muligt. Jeg vinder ellers aldrig noget, og hvis jeg gør, er det noget ubrugeligt, som jeg kun har vundet, fordi ingen andre gad deltage i kampen om skodpræmien!
Men denne gang er den altså god nok! Jeg har vundet bogen 'Immunforsvarets nye ABC' skrevet af en forfatter der hedder Pernille Lund. Jeg kender ikke meget til hverken bogen eller forfatteren, men den lyder mega spændende. Især for et lille skravl som mig, med dårligt immunforsvar, som ofte ligger på langs. Derudover står der også noget i beskrivelsen om allergi, og jeg lider af både meget slem støvallergi og græsallergi. Hvis jeg kan spise noget som helst i verden, som kan afhjælpe det problem, så er jeg meget, meget åben overfor det. Jeg har også et lille håb om, at bogen kan indholde noget om, hvad man kan gøre af gode ting og sager for sin krop, når man har psoriasis - for det er nok det i hele verden, jeg aller helst vil af med - så er det egentligt en biting med allergien, selvom den heller ikke er en god ven. Men psoriasisen - jamen, den er min fjende. Så jeg krydser fingre og håber på, at den kan hjælpe lidt på vej.
Dog ved jeg, at psoriasis sættes i forbindelse med både gluten, sukker, kaffe og alkohol. Gluten og sukker spiller jo en mindre rolle i mit liv. Og både kaffe og alkohol, prøver jeg at skære kraftigt ned på i for vejen :-)

Nå, det var et mindre sidespring. Bogen har jeg vundet igennem Netspiren's facebookside. Jeg er i øvrigt helt vild med både Netspiren og Susy som har siden. Hun har nogle virkelig gode tanker om sundhed, og nægter bl.a. at sælge ting der indeholder aspartam. Hatten af for det - jeg elsker virkelig idealister. Nok mest af alt fordi jeg kan identificere mig med dem ;-)

Etiketter: , ,