Mæthed

Wow! I dag er første dag i lang tid, hvor jeg har et stabilt blodsukker,  og oplever vaskeægte mæthed! Jeg havde helt glemt, hvor godt det føles. Sukkertrangen lurer stadig i baghovedet,  men den er klart mere psykisk end den er fysisk, så det bevæger sig i den helt rigtige retning.
Jeg har downloadet en app til min smartphone,  så nu ligger der en widget på min forside, hvor der står, at det nu er fire dage siden jeg sidst spiste sukker. Og det er altså en lille sejr i sig selv, taget i betragtning af hvordan det er gået med det sukker det sidste lange stykke tid!
I de her dage tæller jeg kalorier,  for at finde ud af, hvordan min fordeling af fedt, protein og kulhydrat ligger.  Og det er ret interessant.  Jeg har fundet ud af, at jeg i lang tid, har spist mere mad end jeg har behøvet. For jeg har skåret ret meget ned, og alligevel bliver jeg virkelig mæt af måltiderne.  Det har selvfølgelig også noget at gøre med, at jeg har skruet ekstra op for fedtet, og er opmærksom på at komme op på omkring 80% fedt. Jeg skal nok opdatere mere om dette snarest, for det er ret interessant. 

Etiketter: , ,