Ny motionsform

Motion skal være en leg, som man nyder, ikke? Selvom det skal være hårdt, og man skal have sved på panden, så skal det jo samtidig være noget man nyde, ikke?
Nå, men i dag har jeg altså realiseret noget jeg har tænkt over mange, mange gange i flere år. Faktisk har jeg tænkt på det, hver eneste gang foråret og sommeren kommer. For det er der man bruger det.
Selvom jeg egentligt har syntes, at det har været fint nok at løbe på det sidste, jamen så ved jeg bare, at løb aldrig bliver min faste motionsform. Og så er det jo godt, at have et alternativ. Og mit alternativ blev disse:


Til dem hører en lilla(!!!! Ja, lilla var den eneste jeg kunne få i min størrelse, selvom jeg var i to butikker) hjelm og selvfølgelig beskyttelse til albuer og håndled. Og egentligt også til benene, men mine ben er for tykke, så dem kan jeg faktisk ikke bruge(endnu).

Jeg har allerede været ude og prøvekøre dem. Det blev til halvanden km, før min (stadig halvt) forstuvede tå, ikke syntes det var sjovt mere. Men jeg synes det var mega sjovt! Og glæder mig til min tå er helt i orden, så jeg kan komme ud og give den gas!

Jeg har dog lige lidt tekniske problemer, da jeg ikke rigtigt kan finde ud af at bremse - det skal jeg vist lige have lært ;-)

Etiketter: , ,