Maddagbog og bedragere

Første dag uden sukker, er nu overstået! Det har været en aktiv dag, og det har været godt, for HOLD NU OP, hvor har jeg bare haft de vildeste cravings!!!! Det forbandede sukker altså. Men jeg er kommet helt fint igennem dagen, og jeg er super stolt af mig selv :-) Jeg har spist en del, men også gået rigtigt mange kilometer, så tror det går nogenlunde lige op :-)

 Jeg startede dagen med et spejlæg - faktisk var der to æg, men den anden æggeblomme flød ud, og så er den blevet dækket af en lækker cheddarost. Jeg var nemlig så heldig, at Netto forleden dag, havde sat 2 lækre, lagrede øko-cheddarer ned til kun 9 kr stykket, og der er 200 gram i. Det er skisme ikke at kimse af, og det er virkelig en god ost!

Inden jeg lavede spejlæg, smed jeg et kernebrød sammen, og smed det i ovnen, hvor det stod og hyggede sig. Jeg brugte den samme, gode cheddar, og det blev virkelig godt, selvom det lige skulle have haft 10 minutter mere - det hænger ikke helt så godt sammen, som det plejer at gøre, desværre.  Frokosten blev en ret nem løsning, da jeg var lidt tidspresset, og derfor blev det bare til to stykker af brødet, med et godt lag philidelphia oven på. Jeg skærer altid brødet i så tynde skiver som muligt, og putter så (fed) meget pålæg som muligt på. Det er både fordi der er mange kalorier, men også meget kulhydrat i brødet, så jeg vil gerne begrænse indtaget. 
Da jeg kom hjem inde fra byen, efter at have gået mange kilometer, og slæbt tunge indkøbsposer fra bazaren hjem, var jeg godt sulten, og mit blodsukker lavt. Den nemme løsning blev derfor to stykker kernebrød med rigeligt smør og en mørk pålægschokolade. Jeg køber en gang i mellem pålægschokoladen fra princip, som er 73% .


Aftensmaden blev mega lækker, fordi jeg havde rippet bazaren for grønsager og krydderurter. Vi havde rester fra i går, af noget stegt hvidkål i kokos/grøn karry, og dertil lavede jeg en lækker blandet salat med mynte og persille, og dertil en persillepesto. Det var altså luksus aftensmad! Det er ret sjældent, at vi får aftensmad uden kød, for jeg plejer ligesom at bygge måltidet op ud fra kødet(sagde den tidligere vegetar). Men den her ret udgør det virkelig fint for et måltid, fordi den fede kokosmælk og den grove hvidkål giver en enorm mæthed. Der kommer en opskrift, en af de nærmeste dage :-) Sidst, men ikke mindst, købte jeg også lidt rabarber på bazaren, og dem lavede jeg en rødgrød ud af, som jeg fik en lille portion af til dessert - naturligvis med fløde :-)


Grunden til jeg har gået meget i dag, er fordi jeg besluttede mig for at gå ind til min psykolog, inde i byen. Og der er altså et godt stykke vej derind fra Blangsted-bronx. Psykologen fortalte mig om et begreb i dag, som jeg aldrig har hørt om før. Det hedder 'bedragersyndromet'. Det går i alt sin enkelhed ud på, at man ikke er i stand til at anderkende sin egen intelligens/succes/evner, og man føler, at man er kommet til tingene ved held/chance, og derfor føler sig som en bedrager, der bare venter på, at blive afsløret, og få revet tæppet væk under sig. Og jeg siger jer, da hun fortalte mig om det, faldt der noget på plads indeni mig. Det er jo lige netop sådan jeg har det, både i mit ægteskab, i mine venskaber og på mit studie. Scary shit, lige pludselig at få det virkeliggjort på den måde. Samtidig er det også bare rart, at få det konkretiseret, så der er noget at arbejde med. Der ligger et kæmpe arbejde foran mig, men jeg synes det er meget mere håndgribeligt nu :-)Etiketter: , ,