Se min første tattoo

Så skete det! I torsdags fik jeg min første tattoo, og den er blevet noget så fin, hvis jeg altså selv skal sige det ;-)

Da jeg først skrev om den her, var det faktisk med et helt andet motiv i planerne, som jeg har haft planlagt i flere år. Men for et par uger siden, var jeg ved psykolog, hvor der faldt nogle meget vigtige ting på plads for mig. Og på vej hjem fra psykologen, fik jeg pludselig et meget klart billede i hovedet(gud, det lyder jo helt religiøst, når man sådan skriver det ned), og der vidste jeg bare, at hvis jeg skulle have lavet en statement tattoo, som gør sig gældende i mit liv lige nu, jamen, så måtte det andet motiv vige pladsen. Derfor, har jeg i stedet for et stjerneskud(som jeg nu kan se frem til at få en anden god gang) fået denne:
Forklaringen er egentligt meget simpel. Det er sådan, at jeg gik hos min gamle psykolog i et år, og nu har jeg været hos den nye to gange. I alt bliver det til 14 psykologsamtaler, til over 300 kr. stykket. Og det er det samme problem, igen og igen og igen. Uanset hvad vi taler om, slutter cirklen det samme sted: jeg har det dårligt med mig selv og lader folk trampe på mig, uden at sige fra, fordi jeg ikke tror jeg er mere værd end det. Efterhånden ved jeg jo egentligt godt, at jeg er mere værd end det. Men når jeg så i praksis skal sige fra, så fungerer det alligevel ikke altid så godt, fordi jeg bliver usikker, og ofte ender med, nærmest at undskylde. Og det skal simpelthen være slut. Jeg vil ikke finde mig i mere bullshit fra al verdens røvhuller, som udser mig som offer. Og derfor skal jeg være en haj. Jeg skal bide fra mig, og jeg skal lære at sige: "Rend mig". Og det kan godt være, jeg i nogle situationer vil komme til at fremstå hidsig, men ved I hvad? Det har jeg satme lov til at være, efter at være blevet behandlet som lort hele mit liv af adskillelige mennesker, inklusive mig selv.
De sidste par dage, har jeg tænkt meget på, om jeg har det dårligt med mig selv, fordi folk behandler mig dårligt, eller om jeg giver folk "lov" til at behandle mig dårligt, fordi jeg har det dårligt med mig selv. Jeg ved det ikke rigtigt, men det hænger jo cirkulært sammen. Det er lidt ligesom at spørge, om det var hønen eller ægget der kom først, ikke?

Etiketter: , ,