Det der med at løbe....

.... Det var jeg lige blevet rigtig glad for. Men så begyndte mine skinneben at gøre ondt. Sådan rigtig ondt. Så endnu en gang, var jeg nødt til, at stoppe med træningen - heldigvis nåede jeg at stoppe, inden det blev til en skade, og nu virker det som om, at det er gået i sig selv igen, fordi jeg har holdt pause.

Egentligt var det ganske selvforskyldt denne gang, for jeg vidste helt fra starten, at de sko jeg havde, ikke var gode løbesko. Det er de sko, jeg har brugt i fitnesscentret hele sidste år, og selvom de stadig har mange træningstimer i sig, er de ikke beregnet til løb. Derfor måtte jeg begynde at overveje mine muligheder, for hvad jeg så kunne gøre. Tanken om at melde mig ind i fitness igen, og helt droppe løb strejfede mig. Jeg var jo ret glad for fitnesscentret, problemet var jo bare, at så snart vi ramte vinteren, ville jeg meget hellere krybe sammen under et uldtæppe med en plade chokolade, end jeg ville udenfor, og ned i centret. Og så var der også det ved det, at jeg slet ikke var glad for det nye center, som jeg skulle komme i efter vi flyttede - jeg trængte til en ægte udsigt, i stedet for at kigge ind i en betonmur, når jeg stod på løbebåndet. Så i sidste ende, synes jeg alligevel ikke rigtigt, at fitness er en mulighed, for så snart vi rammer oktober(om 3 måneder :-O), så kommer jeg ikke længere afsted.

Det er ikke fordi jeg regner med, at jeg kommer ud på lange løbeture udenfor, når vi rammer efteråret, men dem betaler jeg i det mindste ikke for. Og derfor begyndte jeg at undersøge, hvilke muligheder der er for stødabsorberende sko på markedet - og så faldt jeg over five fingers.
Sagen er nemlig den, at jeg for mange år siden gik til kampsport, hvor vi lærte at løbe på forfoden. Og den vane har hængt ved. Jeg løber altså slet ikke på en måde, som er beregnet til sko(Vi trænede jo i bare tæer dengang), og derfor passer rigtige sko ikke til mig. Jeg kunne naturligvis arbejde på at ændre min løbestil, så den passer til sko - men i stedet vælger jeg, at købe sko, som passer til min løbestil. Og derfor er der et par five fingers på vej med posten - eller, de bliver jo nok først sendt mandag. Jeg regner med at have dem tirsdag, og få dem afprøvet i det sekund de kommer ind til døren. Jeg vil selvfølgelig holde jer opdateret.

Ind til da, kan i jo komme med jeres erfaringer, og evt. gode råd, i forhold til five fingers? :-)

Etiketter: , , ,