Så er jeg tilbage på bloggen! Og det bliver med fuld styrke. Jeg har nemlig fået sommerferie, og det har jeg altså i 2½ måned. Jep, masser af tid. Og det føles åndssvagt godt! Jeg skal arbejde lidt her og der, med et promotion job, hvor jeg bl.a. skal dele smagsprøver ud i store butikker såsom Bilka. Men vagterne hen over sommeren er ret få, hvilket ikke gør spor. For jeg trænger simpelthen sådan til at slappe af. Og til at træne. Og til at tabe mig. Og til at meditere. Og til at læse bøger af interesse. Og til at lave rigtig mad!

Jeg har allerede lagt en masse dejlige planer, for hvad jeg skal lave. Jeg gik i gang med løbeprogrammet C25K for et par uger siden, men efter at have gennemført den første uge, blev jeg syg. Og efter det kom der lige endnu en eksamen, så jeg besluttede at vente med at starte op igen. Og i dag blev så dagen. I styrtende regnvejr! Men det føltes skønt, og ikke mindst føles det skønt, at jeg om 8 uger(!!!) burde kunne løbe 5 km. Det har jeg aldrig kunnet, så det kunne være lidt sejt ;-)

Nu kunne jeg godt vælge, at kede jer med alle detaljerne om, hvor meget jeg har taget på i eksamensperioden, hvor meget sukker jeg har spist, og hvor dårligt jeg har behandlet min krop. Men det vil jeg ikke. I stedet vil jeg se fremad, og fortælle lidt om, hvor godt jeg vil behandle min krop de næste mange uger:

1. Jeg starter op på periodisk faste igen fra i dag
2. Jeg vil fortsat følge løbeprogrammet C25K, og dermed løbe tre gange i ugen
3. Jeg vil have muskler, så styrketræning skal der til
4. Jeg vil tabe mig!

Bum :-)

Det var lige hvad jeg kunne præstere for nu. Mens I venter på mit næste indlæg, som kommer til at handle om den nye LCHF webbutik, synes jeg i skal læse denne fantastiske anmeldelse, som jeg næsten græd af grin over, da jeg læste.

Etiketter: , , ,