30 day shred

De fleste ude i blogland, har måske allerede hørt om Jillian Michaels 30 day shred. Så igen bliver jeg lidt en last mover. Ikke fordi jeg ikke har hørt om den før, men mere fordi, at jeg ikke rigtigt har haft mod på at afprøve den. Men da den skønne Xenia, nævnte det tidligere i dag, og jeg så (gen)så videoen, blev jeg alligevel lidt tændt på ideen. Og nu er det altså besluttet; Jeg begynder i morgen!

Træningsvideoen kan du finde lige her. Alt du skal bruge er måtte/håndklæde og to håndvægte - jeg bruge to halvliters flasker med sand i(omking 7-800 gram pr stk når de er fyldt).
Programmet fungerer således, at man træner hver dag i 30 dage(eller f.eks 34, hvis man vil lægge en hviledag ind, jeg har ikke besluttet mig endnu), og det tager ca. 30 minutter. Der er tre niveauer, fordelt på 10 dage hver. Nemt, ikke? :-)

Nu er spørgsmålet jo så, om der er andre der vil være med? Jeg begynder som sagt i morgen formiddag, og jeg ser allerede frem til en benhård og varm workout session med den seje Jillian!

Jeg vil i øvrigt gerne binde mig til at give før/efter billeder - altså, når challengen er ovre ;-)

Etiketter: , , ,