En revurdering af målsætninger

For en uge siden, skrev jeg dette indlæg, om at det gik rigtig godt, og at jeg ville i gang med periodisk faste igen. Og det gik også godt i et par dage, og på 9 dage tabte jeg mig 2,1 kg væske - det var SÅ fedt, at se vægten gå ned igen, og komme ned under 70'erne, som jeg hader så inderligt, igen . Men så faldt jeg i igen, og siden da, ja, der er det ikke gået så godt. De sidste par dage har jeg fuldstændig givet slip, og faktisk konsekvent væltet mig i usunde ting. Både i går og i dag, har jeg så taget mig selv i, at tænke tanker om, hvorvidt jeg bare skal droppe at tabe mig, og lade det stå til, og acceptere, at jeg altid vil være tyk. Jep, SÅ langt, er det faktisk kommet. Den tanke har jeg ikke haft i flere år, og den skræmmer mig aller helvedes til.

Men så skete der det, at jeg har skrevet en ansøgning til et konkurrerende firma, til det jeg arbejder for nu, og de vil altså have et billede i fuld figur - dem findes der ikke mange af, udover fra mit bryllup, så jeg gik i gang med at kigge billeder igennem i alle mine mapper. Og den ene mappe, går fra cirka starten af mit vægttab og indtil nu. Og der fandt jeg dette billede fra i vinters, lige inden jul, hvor jeg tabte mig rigtig fint og ikke havde rørt kulhydrater i flere måneder:


På det billede vejer jeg vel omkring 65 kg. Det er nemlig lige inden min fødselsdagsfest, hvor jeg lige nåede derned omkring og snuse. Hvor er min mave bare flad og fin, og mine ben helt 'fitte' og stramme i det!
Til sammenligning, har jeg lige taget dette billede i dag, hvor jeg vejer 72 kg. Jeg ved, at en del af det er væske, og at min reelle vægt nok er omkring de 70 kg, når væsken forsvinder igen(kulhydraterne binder jo som bekendt væsken).


Ret skal være ret, jeg er selvfølgelig enormt oppustet i dag, efter mange dage med korn og sukker. Men come on! Hvordan er det her sket? Når jeg kigger på den gamle billede, tænker jeg, at det er virkelig pænt! Hold kæft, hvor er jeg egentligt ret fit der, selvom det er topmave. Og mine arme er virkelig pæne. Men da jeg tog det billede, var det eneste jeg kunne fokusere på 58 kilo. Jeg ville veje 58 kilo, og min krop var grim.
Men ved I hvad? Når jeg sidder her i dag, med korte shorts, og deller udover det hele, så synes jeg ikke bare min krop er grim. Jeg hader den. Og jeg hader at kigge ned af den - jeg væmmes faktisk.

Alt dette har fået mig til at tænke, at det dummeste jeg kan gøre nu er at give op. Samtidig er et mål på 58 kilo godt nok også dumt, når jeg i virkeligheden synes, at de 65 kilo klæder mig ret godt. Og 58 kilo er også langt væk, hvorimod 65 kg jo faktisk er inden for rækkevidde. Jeg læste dette meget fine indlæg hos Tatjana i dag, og det fik mig til at tænke. Derfor har jeg i dag, i dette øjeblik, sat mig nye mål:

1. Jeg vil sigte efter de 65 kg, som er et realistisk, opnåeligt og rigtig fint mål!

2. Jeg skal lære at arbejde med mig selv, så jeg kan elske min krop på 65 kg - for helt ærligt, så er jeg jo bare en ganske almindelig kvinde på det billede! Og det er altså godt nok til mig, med en nogenlunde flad mave, hvis bare jeg samtidig er i god form og spiser ordentligt, hvilket leder mig frem til mål nummer:

3. Jeg vil fortsætte med at træne som nu, og gerne variere min træningsform så meget som muligt. Jeg vil være fit og i god form, men uden at sigte efter en fredtprocent på 18 og markerede muskler - det bliver nok bare aldrig mig, i hvert fald ikke for nu!

4. Jeg vil spise LCHF. Og det vil jeg. Der skal være plads til en bytur i ny og næ, og der skal være plads til, at jeg kan spise dessert når jeg er ude, eller pizza når jeg virkelig, virkelig har lyst. Men jeg skal ikke holde orgier. Og jeg skal stoppe, når jeg har fået det, jeg havde lyst til, i stedet for at give helt slip, og fortsætte i flere dage.

Jeg har det faktisk rigtig, rigtig skidt med, at poste et billede af, hvordan jeg ser ud i dag. Men jeg VIL IKKE veje over 70 kg, for det klæder mig ikke. Jeg vil lære at acceptere min krop, som en almindelig kvindes krop, med en afbalanceret vægt på 65 kg. Basta!
Jeg håber I fortsat vil følge med, nu hvor jeg skal rejse imod mine nye målsætninger :-)

Etiketter: , , ,