En update om min psoriasis

I april måned skrev jeg et indlæg om, at have en kronisk sygdom. Som du kan læse i indlægget, hvis du ikke læste med den gang, så har jeg psoriasis, og er ramt på hele kroppen.
Dengang skrev jeg om, at jeg gerne ville stoppe med min hormoncreme, til fordel for en mere naturlig løsning.
I første omgang, prøvede jeg med 100% økologisk, ren arganolie. Det fungerede sådan set fint nok, men bare kun på mine ben og i min hovedbund. Det fik det ikke til at forsvinde, men holdt det nede, forhindrede nye udbrud, og holdt huden fugtig. Desværre forholdt det sig ikke sådan med mine arme - der blev det faktisk værre. Derfor stoppede jeg med det igen, og bruger det nu kun i hovedbunden. Jeg gik tilbage til min gamle hormoncreme, men var ikke særlig stolt af det.
Men så en dag, så talte jeg med en veninde om det, som tilfældigvis er sygeplejerske, og under sin uddannelse var i praktik på en hudafdeling. Der brugte de en creme som hedder Vilact mod psoriasis, som er en creme med mælkesyrebakterier.
Sammen fandt vi så ud af, hvordan jeg kunne få fat i cremen, og i dag har jeg netop modtaget min anden sending - jeg er blevet ganske afhængig af denne creme; Ikke alene gennmfugter den min hud, så eksemen ikke klør, men den fjerne det også, ganske, ganske langsomt. Især nu hvor jeg kan kombinere det med solen, fungerer det helt og aldeles fantastisk!


Som det fremgår, er den jo ikke rigtigt naturlig, den indeholder mange ting og sager, og jeg ved ikke hvad halvdelen er. MEN den har ikke binyrebarkhormon i sig og samtidig hjælper den mig - den får tusind ud af fem stjerner fra mig! Jeg er SÅ glad for, at have fundet noget, der virkelig hjælper mig, og uden at jeg skal bekymre mig om alle mulige dumme bivirkninger!

Etiketter: , , ,