Første dag tilbage på LCHF

Jamen jamen! Det er gået over alt forventning i dag. Jeg er helt overrasket over, at  jeg hverken har haft trang til brød eller sukker. Jeg havde lige et mindre blodsukkerdyk i eftermiddags, men det var hurtigt ordnet med en kop kaffe med kokolie. Jeg har desværre ikke lige fået taget billeder af al min mad, men her er en opsummering af dagen - min frokost var ikke så gennemtænkt, fordi jeg var nødt til at tage den med på farten, da jeg skulle mødes med min veninde - men den holdt mig fint mæt :-)

Morgenmad: Sprød osteomelet med persille, tomat og bacon + kaffe m. fløde og kokosolie til
Formiddag: Kaffe med kokosolie
Frokost: En pose med 100 gram saltede mandler
Eftermiddag: Kaffe med kokoslie
Aftensmad: LCHF jordbær koldskål

Min energiprocentfordeling over dagen har været:
Fedt: 71%
Protein:20%
Kulhydrat: 9%

Det der med at slappe af i benet er næsten også gået godt - men naboen kom lige efter, at jeg havde trykket send på mit tidligere indlæg, og fortalte at der var vandskade i kælderen. Med mit held, var det naturligvis værst nede i vores ende, og det måtte der jo lige gøres noget ved. Men efter det, så kom min veninde, og så fik jeg rent faktisk slappet af i benet, og nu går det meget bedre. Jeg tror bare det er overanstrengt, og skal have hvile :-)

Her til sidst, vil jeg fortælle jer om to mantraer, som tidligere har fyldt meget i mit liv, men som de seneste måneder er gledet fuldstændig i baggrunden - ja, jeg havde faktisk glemt dem helt og jeg har levet stik modsat dem. Takket være min gode veninde, er de kommet tilbage i mit liv igen, og det er dem der er skyld i, at jeg nu er klar til, at tage tyren ved hornene, og komme tilbage på sporet for real. Ikke sådan noget med, at jeg om en uge falder i igen. Nej, jeg vil tilbage til mit elskede LCHF, som gør så godt, for både krop og sind(altså, for mig forstås).

Mantra 1: En aftale med én selv, er lige så vigtig som en aftale med andre.
Mantra 2: Alle er ansvarlige for deres eget liv og lykke - jeg er kun ansvarlig for mig, og jeg kommer i første række.

Derfor har jeg i dag lavet en aftale med mig selv om, at jeg vil have det godt igen, og jeg håber I vil følge med på rejsen på lykken :-)

Etiketter: , , , ,