Jordbærkoldskål uden sukker

Jeg elsker koldskål! Der er bare nærmest ikke noget bedre, på en varm sommerdag, når man ikke rigtigt orker mad.
I de sidste par dage, har jeg brugt det som mellemmåltid, enten spist med jordbær, eller drukket af et glas, fordi jeg har været mere sulten end normalt, grundet sukkerafvænningen(Som i øvrigt går virkelig godt!).
Man kan finde opskrifter på LCHF kammerjunkere mange steder, bl.a. hos Xenia, men jeg har faktisk ikke rigtigt gidet, at begive mig ud i det. Jeg synes egentligt ikke jeg savner dem(men jeg har vist også fået rigeligt med kage på det sidste ;-))



Jordbærkoldskål

Det skal du bruge

500 gram danske, søde jordbær
1 liter kærnmælk
100 gram græsk yoghurt 10% eller creme fraiche 18%(Eller 38 hvis du er hardcore!)
1 dl fløde
2 tsk vaniljepulver
2-3 spsk sukrin melis

Sådan gør du

Blend hele molevitten sammen, og server iskold. Kan sagtens laves på forhånd, eller stå i køleskabet i en beholder. I det tilfælde skal du bare være opmærksom på at få det rørt rundt, det kan godt skille lidt.


NB! Normalt putter man jo æggeblommer i sådan en omgang, men da jeg glemte det ved den første portion, fandt jeg ud af, at det smager lige så godt uden - i hvert fald i følge mine smagsløg :-)

Etiketter: , , , , , , ,