Sejrens rus!

I dag har jeg tømmermænd - på den sådan rigtigt trælse måde. Jeg drak ellers virkelig ikke særlig meget alkohol, men efter en uge uden kulhydrater, slår det åbenbart allerede ret hårdt ;-) Det har muligvis også noget at gøre med højt sukkerindhold i de alkoholiske drikke jeg indtog.
Men hvor kommer sejren så ind i billedet? Jo, nu skal I høre. De sidste mange gange, jeg har haft tømmermænd, har jeg bestilt pizza. Og cola. Og senere på dagen, når jeg har fået det bedre, har jeg hentet mere tømmermandsmad i Bilka.
Men i dag? Tjoh, jeg vågnede, gik ned i køkkenet, og tilberedte den lækreste omelet, med masser af bacon til. Det var det eneste jeg havde lyst til! Efter en lille uge tilbage på LCHF, har min krop det allerede så godt, at den ikke længere vil have de dårlige ting. Og det er altså en KÆMPE sejr for mig! :-D
Jeg fatter slet ikke, hvor nemt det egentligt har været for mig, at komme tilbage på LCHF, men jeg tror simpelthen jeg bare trængte til det. Og det føles skønt :-)

Til sidst vil jeg bare sige tak, for alle jeres søde og varmende kommentarer, efter jeg er kommet tilbage til bloggen igen. Tusind, tusind tak!

I morgen kommer der en lille opdatering på situationen med mit ben og mit løb, so stay tuned!

Etiketter: , , ,