Hop for satan!

I går var jeg så naiv, at købe et iform blad. Allerede på side nummer 3 handlede det om gode kulhydrater at løbe på. Jeg siger ikke, at alle skal droppe kulhydraterne som mig, men allerede der, var stilen ligesom lagt for, at bladet nok ikke helt passede på min profil, ikke?
             Nå, men så kom jeg til side nummer 6. Og hvad finder jeg der? Jo, der finder jeg en artikel om, at hoppe sig fra sult. Ja, det er rigtigt nok.Det er ikke en joke. De har skrevet det i ramme alvor.
Det er nemlig sådan, at når man er sulten, mærker man det ved, at hjernen udskiller det stof der hedder ghrelin. Det vidste jeg godt i forvejen. Hvad jeg ikke vidste er, at lodrette bevægelser op og ned, mindsker denne sult, ved at nedsætte produktionen af ghrelin.
            Så nu giver det hele mening - når du er sulten, så skal du sjippe! Det er den perfekte slankekur, hvor du helt slipper for, at lytte til din krops signaler, og gøre hvad den har bedst af. Jamen, jeg er da SÅ glad for at have fået dette tip!  Ved ikke, hvordan jeg nogensinde har levet uden viden om, at jeg bare kan hoppe in sult væk(og muligvis få en spiseforstyrrelse).
               Som I nok kan regne ud, kommer bladet iform nok aldrig mere med mig hjem. Nogensinde. I al evighed. Punktum!

NB! Bemærk venligst at sarkasme kan forekomme.

Ps. Jeg ville have bragt et billede af artiklen, men det er jeg egentligt ikke sikker på jeg må, så jeg lader være.
Pps. Hvis du er fræk, kan du se det på in Instagram profil ;-)

Etiketter: , , , ,