Slut med pausen

Sidste lørdag skrev jeg dette indlæg, om at jeg ville tage en pause fra både bloggen og LCHF.
Efterfølgende havde jeg omkring 1½ døgn på konventionel kost(havregryn, rugbræd etc), dog stadig med en fedtprocent på omkring de 50. Og jeg siger jer, jeg havde det så dårligt i min krop! Jeg var rastløs, sulten, have kvalme og bare generelt ubehag. Så det tog mig ikke særlig lang tid, at finde ud af, at LCHF virkelig er min hylde. Efter det, tog jeg så nogle dage på LCHF, efterfulgt at nogle dage på en slags mellemting, efterfulgt at to dage fyldt med sukker, fordi vi havde fødselsdagsgæster(min mands fødselsdag).
Men nu er jeg altså tilbage på LCHF, fordi det er min hylde - uden tvivl. Og derfor kan jeg altså heller undvære min blog et sekund længere! Jeg vil ikke love noget om hyppigheden af indlæg, for det er jo stadig sommerferie og skønt vejr - men blogge, det vil jeg altså, for det kan jeg åbenbart slet ikke undvære ;-)
Jeg kan i øvrigt fortælle, at jeg fra i går eftermiddags tog en kold tyrker på sukkerfronten, og mit første lille mål er 14 dage uden sukker. Dette vil jeg skrive meget mere om de næste par uger, hvor jeg også vil give jer indblik i min kost på sådan en sukkerafvænning.

Nå, men nu til dagens virkelig gode nyhed! For nogle uger siden vandt jeg nemlig en konkurrence ovre hos Mette fra 'En sundere hverdag'.
Jeg har igennem det sidste år til halvandet deltaget i ALLE konkurrencer om Kähler produkter, som jeg kunne komme i nærheden af - dog uden held. Så da jeg så på Mettes blog, at jeg havde vundet, var jeg lige ved at falde bagover :-D
I dag var Mette så forbi med min præmie, og jeg må sige, det er virkelig et smukt fad! Jeg tror det fad skal huse mange smukke sommersalater de næste par måneder :-)

Og her er skønheden så:Fint, ikke?


Etiketter: , , ,