Status på en uge uden sukker

Så er min første sukkerfri uge i meget, meget lang tid gennemført. Og jeg kan sige, uden at lyve, at det har været utroligt nemt. Jeg er faktisk virkelig overrasket over, hvor nemt det er gået! Og så er jeg bare glad. Glad, glad, glad, for at være sukkerfri, være tilbage på LCHF og kunne føle min krop og dens mæthedsgrænser igen. Det er virkelig bare skønt :-)
Jeg tror, at en af grundende til, at det ligefrem har været nemt denne gang, har noget at gøre med, at jeg:
1. Droppede kalorietællingen - for mig hører LCHF og tælleri IKKE sammen, og jeg er ikke i stand til at styre det.
2. Jeg har spist meget mad. Men det har været rigtig mad, og jeg har kun spist så jeg var mæt - ingen overspisning. De første par dage krævede det enorme mængder mad at mætte mig, men allerede efter et par dage, blev mængderne mindre. Her i weekenden har jeg spist en del snacks, men jeg kan stadig mærke mætheden. Jeg havde i hvert fald ikke ligefrem brug for den halve plade chokolade med stevia jeg konsummerede efter aftensmaden ;-)
3. Jeg har smidt tankerne om vægttab til siden, og i stedet fokuseret på mætheden. Vægttabet skal nok komme, når min krop igen er stabil.          

De af jer, der følger med på Instagram, har nok godt opdaget, at jeg har spist en del kerneknækbrød med pålæg og græsk yoghurt med fløde. Jeg har en smule ægge-lede lige pt, og det eneste jeg egentligt rigtigt har lyst til at spise, er knækbrød med ost og yoghurt on the side. Flere dage er dette endda også blevet aftensmad.
Ikke specielt varieret, og med alt for få grønsager, men sådan må det altså lige være, indtil jeg får lyst til andet :-) Og det virker altså. Mit blodsukker er dødstabilt. For det meste drikker jeg også en kop kaffe med kokosolie ved siden af morgenmaden, og det er jeg sikker på, at med til at gøre underværker.
Det er i hvert fald første gang nogensinde, at jeg har afvænnet mig fra sukker helt uden cranvings, og næsten uden blodsukkerfald, i løbet af den første uge!

Og så får I lige lidt glimt, af al den mad jeg har konsumeret - eller noget af den ;-) Som sagt; Masser af knækbrød og yoghurt ;-)


 Til en forandring lavede jeg rent faktisk lidt mad: Grønsager i flødesovs og en salat med rodkål on the side. 

Og i dag var disse på menuen til aftensmad; Lækre, lækre flæskesværspanerede(er det lige et langt ord, eller hvad?) kyllingenuggets - altså, bare kyllingestykker, ikke ulækkert affaldskød - som jeg ellers har indtaget rigelige mængder af efter byture. Inspirationen til disse komme fra Jane Faerbers bog 'Spis dig mær og glad'.


 Og sidste, men ikke mindst; Min nye krusvarmer, som jeg har vundet på Sheilas facebookside - er den ikke fin? Jeg elsker simpelthen, at have sådan et unika! Især fordi jeg selv har valgt orden 'accept', som betyder utroligt meget for mig. 

Læs gerne fortsat med, for nu snupper jeg da lige en uge mere, helt uden sukker - og jeg vil gerne have dig med på rejsen! :-)


Etiketter: , , , ,