Bloggen fylder 1 år!

I dag er det 1 år siden, at jeg spiste mit første LCHF-måltid, og et år siden, at jeg besluttede mig for, at afprøve det bare i en uge. Den uge blev til tre måneder, og nu er der gået et år :-) Det har været et meget begivenhedsrigt år, hvor udgangspunktet med vægttab, nu er trådt i baggrunden(selvom det stadig er et ønske jeg har) og i stedet er pointen med min livsstil nu velvære og at kunne mærke efter i min krop. I denne sammenhæng, er LCHF formidabelt! Det er egentligt først noget, der rigtigt er kommet til mig, efter jeg kom tilbage til LCHF i august(Efter et halvt års kamp med sukkerdjævelen), men det er til gengæld meget udtalt.

Min teori er, at min krop endelig har fundet ro, fordi jeg har fået så meget styr på maden, og har givet den tid, til ikke at skulle tabe sig, men bare nyde og ernære sig. Og fordi der er ro på den del, er der meget mere "plads, til at lytte efter, hvad der ellers sker i kroppen, og inde i mit hoved. Det er lidt af en åbenbaring.

Det har været en lang rejse, men jeg elsker virkelig der hvor jeg er nu. Ja, jeg er stresset, og ja, jeg har stadig en depression. Men jeg kan mærke efter, og jeg kan føle hvad der sker, reflektere over det, og afhjælpe det. Jeg er kommet langt, og LCHF tager helt klart en stor del af æren for det :-)

Jeg ville ønske, at jeg havde en super fed give-away, til alle jer søde læsere, som støtter mig, og kommer med søde, sjove og bare helt igennem skønne kommentarer - bliv endelig ved med det! Desværre har jeg ikke noget at give jer, for jeg har ikke haft tid til, at få arrangeret noget. Det må I have til gode, til en anden gang.

For nu vil jeg bare takke jer, fordi I gider følge med, på hvad der skulle have været en madblog, men mere har udviklet sig til en slags dagbog. Men apropos madblog, så har jeg faktisk nogle opskrifter liggende til jer - og de skal nok vise sig, i løbet af de næste uger :-)


Her får I et udpluk, af noget af den lækre mad, jeg har spist det sidste år. Mine vaner har ændret sig, da brøderstatninger og kager fylder mindre og mindre i min kost. Til gengæld går æg stadig igen næsten dagligt :-)
Etiketter: , , ,