Maddagbog - Jagten på ketose #1

I går fik jeg igen skudt jagten på ketose i gang. Eftersom jeg ikke tæller kalorier(fordi jeg ikke kan styre det), aner jeg ikke, hvad min energiprocentfordeling er, men jeg tager den på slump, og prøver, at få så meget fedt som muligt. I går lå jeg nok lidt højt i protein, men det er hvad det er. Jeg var mæt og tilfreds, selvom blodsukkeret drillede et par gange, ovenpå min rødvinsaften torsdag. Jeg måtte faktisk spise omkring kl. 20 om aftenen, hvilket jeg ellers aldrig har behov for(medmindre det er snacks, men her taler vi rigtig mad). Jeg er selvfølgelig ikke i ketose endnu, da der kun er gået en dag, siden jeg drak rødvin, men hvis jeg skal komme med et realistisk bud, så er jeg det nok på mandag. I morgen tager jeg forbi fitnesscenteret, og sætter lidt skub i tingene. Jeg oplever allerede meget øget tørst og en irriterende hovedpine. Jeg synes tørsten er den værste, for det betyder naturligvis, at jeg øger mit væskeindtag en del - hvilket så betyder, at jeg skal på toilet om natten. Og efter et helt liv med søvnproblemer, som LCHF har afhjulpet, bryder jeg mig virkelig ikke om, at få min nattesøvn afbrudt, fordi jeg flere gange skal op toilettet. Men jeg trøster mig med, at det går over igen, og når først ketosen kører, så skulle det gerne give en dejlig nattesøvn igen :-)

Gårdagens måltider i jagt på ketosen - jeg beklager den absurd dårlige billedkvalitet, men min mobilkamera arbejder ikke særligt godt sammen med udeblivende sollys:

Morgenmad: En halv omeletrest fra køleskabet smurt med smør og rullepølse. Dertil en kop kaffe med fløde og kokosolie. En sød følger på Instagram påpegede, at min rullepølse ikke er særlig fed - og det har hun ret i :-D Jeg spiser normalt ikke pålæg, udover spegepølse fra hanegal, så det er manden der styrer, hvilken slags pålæg der er i vores køleskab :-) Men nogen gange, så kommer trangen lige, og så bliver det ud fra, hvad vi allerede har.

Ud på formiddagen drak jeg endnu en kop kaffe med fløde og kokosolie. 

 Frokosten blev delt op i to, og startede med en suppe af broccoli, blomkål, smør, fløde og krydderier. Det mættede desværre ikke så længe. 


 Derfor måtte der en stykke kerneknækbrød med tandsmør og en skive pålæg til(Jeg kan ikke engang huske, hvad det var for noget pålæg. Kamsteg, måske?)

Aftensmaden blev stuvet spidskål med kyllingehapsere paneret i kværnet hørfrø/sesam. Det smagte super godt! Senere på aftenen, da jeg igen blev sulten, tog jeg et par overskydende kyllingerehapsere og dyppede dem i mayo - det smagte også fortrinligt. Jeg fik en kop te med kokosolie til. 

Det var gårdagens måltider. Jeg forventer, at mængden bliver reduceret en del, når jeg kommer ind i ketosen igen. I dag fortsætter jeg min jagt. I dag skal jeg i øvrigt forsøge, at begynde med endnu et kosttilskud, nemlig Vita Biosa. Min mave har drillet lidt, siden jeg satte gang i jagten på ketose, så nu kommer de tunge skyts på banen. Efter folks malende beskrivelser, er jeg meget spændt på, om jeg overhovedet kan få det ned!


Etiketter: , , , , , , , , , ,