Maddagbog - Jagten på ketose #3

I dag er det sket en lille smule udfald på mine stix - så det går den rigtige vej. Og så tørstig jeg konstant er, så må det også snart komme! Min mad fra i går er egentligt ret snack-agtig, hvilket jeg ikke rigtigt har tænkt over før nu. Det er ved, at være den tid på måneden, og det betyder altså, at mængderne af mad, jeg kan konsumere, er ret store. Derfor spiste jeg både nødder og knækbrød efter min aftensmad.
Jeg var egentligt ret sikker på, at det ville betyde, at der ville gå yderligere nogle dage med ketosen, grundet den ret store mængde kulhydrat i knækbrød og nødder, men her til morgen bonner den jo altså lidt ud, så det ser ud til, at det ikke har gjort den store forskel.
I dag satser jeg på mindre snacking, til fordel for mere rigtig mad ;-) Træning blev der ikke noget af i går, selvom det egentligt var planlagt. I dag skal jeg læse, så det må blive i morgen i stedet.
Jeg har lidt en besættelse af pålæg pt. Ja, jeg har faktisk spist en stor del af mandens lille lager. Jeg ved ikke lige, hvad der sker for det. Her til morgen er jeg kommet i tanke om, at det måske er på grund af saltet jeg craver det. Uanset hvad, vil jeg egentligt gerne holde det på et minimum. Der er virkelig mange tilsætningsstoffer og underlige sukkerholdige konserveringsmidler i. Måske jeg skal i Bilka og vende pakker på et tidspunkt, så jeg kan finde det mindst slemme? Eller måske nogen af I skønne læsere har et godt tip? Hanegals kender jeg, men vi er mere ovre i sådan noget rullepølse, kamsteg og hamburgerryg pålæg.

NB! Nederst i indlægget, kan du se dagens ketonmåling!

Nå, men her får i gårdagens måltider:

Kaffe med fløde og koksolie - jeg kom først i tanke om, at tage et billede, da kruset var næsten tomt. Men fint ser det ud, med de små fedtbobler ovenpå :-)


 Spejlæg med pesto, havarti og kamsteg. Dertil rester af pandestegt grønt med mayo. 

 Ja, min "frokost" blev en lille rest panna cotta. Det var det med snacks, ikke? Det er sgu en ommer, selvom det smagte fortræffeligt :-D

Super lækker aftensmad: Hvidkål, spinat og broccoli stegt i smør og karry og kogt op med kokosmælk. Derefter kom rester af kylling i, og retten blev serveret med en klat creme fraiche 38%. Det var super nemt og lækkert!

 Og som tidligere beskrevet; Aftenssnack. Kerneknækbrød med masser af smør, og den ene med kamsteg, den anden med 72% pålægschokolade fra Princip. 

 Og sidste men ikke mindst; Nødder. Pistachienødder er jo lidt som at åbne pandoras æske, så jeg er egentligt ret stolt af, at jeg kun spiste en halv pose ;-)

Det er lidt svært, at fange farven rigtigt med kamera synes jeg. Men farven er altså lidt mørkere end den lyserøde. Den lyserøde symboliserer fra 0,5 og op til 4 Mmol/L, i spektret op til den  lilla, som så er fra 4-10. Det stemmer ikke heeeeelt overens med det der står nedenunder farverne, men jeg holder mig til det, der står i brugsanvisningen :-)

Etiketter: , , , , , , , , , , ,