Oooooog så starter vi forfra!

Okay. Så knap nok var jeg kommet i ketose, før jeg fuldstændig mistede interessen for det igen, og tog en dag med brød og rødvin :-D
Fuldkommen åndssvagt, at udsætte sig selv for alle de bivirkninger i fire dage, og så droppe det hele igen, fordi det ikke længere er spændende. Men meget typisk mig! Jeg tror bare, at nu havde jeg fået bevis for, at jeg hurtigt kom i ketose - og så dalede interessen. Men jeg er altså stadig interesseret i ketosens gode egenskaber, og især vil jeg gerne være i ketose, når jeg går ind i min eksamensperiode i decembe, så jeg har et godt værn mod sukkeret - det er som regel i forbindelse med eksaminerne, at det stikker helt af for mig.
Jeg har jo fundet ud af, at min normale LCHF mad uden sidespring til brød og alkohol, får mig fint i ketose. Så det tror jeg bare jeg satser på. Bevares, så tager det måske en uge i stedet for 2-4 dage, men det kan jeg nu satgtens leve med. Jeg vil gerne være i ketose hele november, så det er planen nu.
Jeg har absolut ingen fortrydelse omkring brødet og vinen, for det smagte pisse godt! Men hvor er det dumt, at jeg skal have de dumme bivirkninger i 4-5 dage igen, når jeg lige har haft dem :-D
Jeg har i øvrigt oplevet, for første gang i flere år, at min menstruation var forsinket. Jeg skyder skylden på ketosen. Selvfølgelig kan stress også være en faktor, men min stress er ikke vildt slem lige nu, og det har den jo immervæk været i andre perioder, hvor der ikke har været nogen problemer. Derfor tror jeg skylden ligger hos ketosen. Det er ikke et problem, bare en observation. Egentligt er det jo nok meget naturligt, at der sker sådan nogle ændringer i kroppen, når man ændrer på det man putter i den - jeg har bare ikke oplevet det før.

Nå! Men altså, målsætningen for den kommende tid, er jo egentligt ret simpel;
1. Ingen alkohol og brød
2. Husk rigeligt med fedt, vand og salt så ketosen har de bedste vilkår
3. Fortsæt med vita biosa - det virker virkelig! :-)
4. Kom i ketose og oprethold den, selvom interessen daler, og rødvin smager godt.

Nu har jeg jo allerede postet maddagbøger osv, så de viser hvordan jeg kommer i ketose. Derfor er det ikke det, bloggen vil flyde over med. Men jeg skal nok komme med nogle opdateringer på ketosen løbende. Ellers er det måske snart tid til, at jeg poster nogle af opskrifter fra gemmerne, eller fortæller om mine overvejelser om, at udskyde en eksamen på grund af stress.

Etiketter: , , , , , , , , , ,