Så kom ketosen

Ja, så indfandt ketosen sig, og den er forhåbentligt kommet for at blive :-)
I går modtog jeg de gode urinstick til at måle med, og i dag har jeg så målt med dem begge. De gamle er lidt optimistiske, synes jeg, mens de nye virker til, at give et okay billede :-)


De nye sticks:

 Det er jo faktisk rigtig svært, at fange det ordentligt på et billede. Men efter min bedste overbevisning, så ligger den i mellem nr 2 og 3 felt. Felt nummer 2 er 1,5 Mmol/L, og det er der den optimale ketose går ind. Så et sted mellem de to er ganske tilfredsstillende. 

De gamle:

De gamle sticks viser faktisk næsten lilla, hvilke er fra 4 Mmol/L og opefter. Det vil jeg nok mene er lige lovligt optimistisk. 

Nå, men hvordan har jeg det så? Tørsten er ved at gå i sig selv igen, så det er dejligt. Her til morgen havde jeg en ubehagelig oplevelse i badet, hvor jeg blev svimmel og stakåndet. Min første tanke var egentligt, at det måtte være ketosen. Ved nærmere eftertanke tror jeg dog mere jeg skal skyde skylden på de sølle 5 timers søvn jeg har fået, kombineret med stress omkring studiet. Så jeg fortsætter gladeligt med ketosen, og satser på, at jeg har ret i min antagelse. 
Ellers så har jeg det egentligt bare dejligt i min krop. Jeg kan mærke, at mætheden har indfundet sig, så jeg kan gå mange timer uden mad. I går fik jeg eksempelvis ikke andet end lidt frisk kokos til frokost - det er i øvrigt min nye yndlingssnack, nu hvor jeg endelig har lært, hvordan man åbner en kokosnød. Det er næsten også terapeutisk, at stå og banke på den med en hammer ;-)
I skrivende stund har jeg ikke spist siden kl. 7 i morgen(5 timer), og føler stadig ingen sult. Det var endda en ret liberal morgenmad af kerneknækbrød, fordi jeg ikke havde tid til, at lave æg. 

Det var dagens opdatering om ketosen :-)

Etiketter: , , , , , , , , ,