Tilbage i ketose

Så er jeg tilbage i den optimale ketose. Overgangen denne gang, tog kun 2 dage(søndag og mandag, jeg drak alkohol lørdag), og den var virkelig gnidningsfri - super lækkert! Faktisk har den eneste bivirkning denne gang været øget tørst og en smule træthed. Meget nem overgang i forhold til første gang, hvor jeg led meget af en dundrende hovedpine, manglende energi og en fuldstændig uoverskuelig træthed.

Det er egentligt ikke fordi, jeg synes, at jeg har været ovenud striks, der har været plads til varm kakao lavet på 70% chokolade og alt muligt. Men ketose, det er i hvert fald i :-)

Jeg havde et virkelig godt træningspas her til formiddag, hvor jeg fik løbet 2x10 minutter på løbebåndet, og kørt hele kroppen igennem med tung styrketræning. Jeg ville nok få mere ud af et split-program, men som det ser ud nu, er det nemmest for mig, at køre hele kroppen et par gange i ugen i stedet, selvom jeg er noget pjevset i dagene efter, når det gør ondt i både ben, mave(specielt når man griner) og arme. Det er sgu lidt ynkeligt, men til gengæld kan man mærke man lever som min mor ville sige.

 Endnu en gang må jeg beklage, at det er så svært, at se ordentligt på billedet, men den ligger mellem felt 2 og 3, og 2 er hvor den optimale ketose starter - så det er ganske pænt! 


Og så får I lige billeder af gårdagens måltider:

 Obligatorisk kaffe med kokosolie og fløde, som jeg altid starter dagen med, på mine hjemme-læsedage. Så kan jeg udskyde morgenmaden indtil jeg er færdig med at læse, eller holder en rigtig pause. 

 Omelet med masser af ost både uden på og indeni. Dertil tomat, agurk og mozeralla vendt i pesto. Jeg spiste senere på dagen en portion mere af salaten, men det fik jeg ikke et billede af. 

Min frokost blev meget snack-agtig, fordi strømmen gik, lige da jeg havde lavet min varme kakao, hvortil jeg ville have haft æg. I stedet blev det til fugde. Det scorer vist ikke højt på sundhedsskalaen i dagens Danmark, men det smagte skønt!

 Aftensmaden blev broccoli og spinat fra fryseren stuvet i fløde, og et dejligt sepjlæg til. 

Etiketter: ,