Jeg er her stadig!

Åhh, den der følelse af, nærmest at snige sig ind på sin egen blog, fordi fraværet har været rungende! Jeg beklager virkelig radiostilheden den sidste måneds tid, men der har simpelthen bare været pres på. Jer der følger med på Instagram har nok luret hvorfor; Nemlig eksaminerne. Det overvælder mig hver gang et semester slutter, hvor hård eksamensperioden er. Men denne gang er altså ekstra presset, fordi vi afslutter hele fire fag = fire eksaminer. Heldigvis kan jeg meddele, at jeg i går var oppe i faget 'litterære hovedværker' fik et fint 10-tal.
Og så var meningen egentligt, at jeg i dag og i morgen, skulle læse til min videnskabsteorieksamen, for så at gå op fredag. Men jeg kan ikke nå det, så her til morgen har jeg besluttet mig for, at jeg udskyder den, og tager reeksamen, efter mine to skriftlige opgaver i januar. Jeg kan derfor nu drage et lettelsens suk, og samtidig klappe mig selv på skulderen, fordi jeg har fulgt min mavefornemmelse i stedet for konventionerne. Alle ved jo, at vi studerende netop lige nu, er utroligt udskældte omkring at udsætte eksaminer, fordi der er en ny reform på vej, som vil have os endnu hurtigere igennem end nu hvilket er vanvittigt.
Men jeg studerer ikke for at bestå, jeg studerer for at dygtiggøre mig, og derfor vil jeg ikke bare bestå min videnskabsteori - jeg vil kunne den til fingerspidserne!

Her under eksamensperioden, er det løbet helt af sporet for mig med LCHF, ligesom de andre gange. Forskellen er, at jeg denne gang har accepteret det. Jeg har også accepteret, at mine bukser nu strammer mere, end de gjorde i midten af november. Når jeg er stresset, så fixer jeg det stadig med sukker og andre hurtige kulhydrater, og det giver mig ustabilt blodsukker, som fører til overspisning, som så fører til vægtøgning. Ganske simpelt. Heldigvis vejer jeg mig jo ikke længere, og det er en befrielse, at jeg ikke skal være slave af vægten, og banke mig selv i hovedet, efter en periode som denne.
Man kan jo sige, at jeg nok burde arbejde med grunden til min følelsesmæssige overspisning i stressede perioder. Men jeg må ærligt sige, at det orker jeg ikke for nu. Lige nu accepterer jeg den del af mig selv, og der er bare ikke mental plads til de store psykologiske udredninger. Til gengæld vil jeg nyde, at der er tale om 2 måneder om året, og at jeg resten af tiden behandler min krop meget bedre end de fleste :-)

I dag har jeg lagt ud med en lækker LCHF morgenmad, bestående af sprød osteomelet med spinat og feta, dampet broccoli og rosenkål, samt en kaffe med kokosolie og fløde. Nu skal det blodsukker stabiliseres igen!

I dag er der i øvrigt kun 10 dage, til jeg smutter til London i 10 dage. Jeg kommer ikke til at leve full-blown LCHF derovre, da der skal være plads til en dessert i ny og næ(Specielt på The Savoy Grill d. 24). Men jeg vil forsøge så vidt som muligt, at gøre hovedmåltiderne sunde, så jeg kan bevare det stabile blodsukker, når jeg skal vandre rundt i Londons gader, i Hyde Park, Covent Garden Market, se den store snowglobe på picadilly circus og shoppe lidt på Brick Lane i de lækre second hand shops.

Når jeg kommer hjem derovre fra, vil jeg lave nogle gode tips til, hvordan man kan spise LCHF på turen - det ved jeg, at der er stor efterspørgsel omkring. Jeg har ikke selv været på ferie, mens jeg har spist LCHF, så jeg ved endnu ikke, hvordan mulighederne er. Men jeg tænker, at man altid kan skaffe en salat med pesto eller lignende. Morgenmaden skal vi spise på hotellet, og jeg krydser fingre for, at der er æg og bacon - jeg mener, det er jo England, ikke? ;-)

Men meget mere om min tur senere. Nu ved I i hvert fald, hvorfor jeg har været fraværende. Der skal nok komme til at ske lidt herinde, inden min afrejse i næste weekend. Good to be back!

Etiketter: , ,