London del 1 - Jul

Okay. Så har jeg vist trukket den længe nok med de London-indlæg. Men der er altså en god grund. Ja, faktisk er der flere. Først og fremmest er min tid gået med eksamen. Dernæst brugte jeg en lille uge på at sørge over denne affære, og sidst, men ikke mindst, så er der det faktum, at jeg savner London så meget, at jeg får helt ondt i maven over det. Og derfor er det faktisk lidt vemodigt, at skrive de her indlæg - jeg vil jo bare gerne stadig være derovre. Men nu prøver vi :-)

Da jeg tog hjemmefra havde jeg alle intentioner om, at jeg ville leve minimum 50% LCHF. Det kom så bare overhovedet ikke til at ske - jeg vil ikke engang sige, at jeg levede 10% LCHF. Men jeg havde en skøn, skøn tur til trods for mavepine, og svingende blodsukker, og den skal I høre om. Der skal også nok, i et af indlæggene, komme tip til hvordan man kan leve LCHF - for det kan man altså sagtens derovre. Jeg var bare alt for fristet af alskens sukker- og brødholdige lækkerier, men det kan jo være der sidder nogen derude, som har en stærkere rygrad end mig. Men maden kommer vi altså til en anden dag - i dag skal det handle om juleting vi foretog os - inden det bliver for sent!

Noget af det mest julede London har i december er efter min mening 'Winter Wonderland'. De inddrager en god del af Hyde Park til at lave et kæmpe tyskinspireret jule-tivoli-marked. Og det er sjovt, hyggeligt, og så er der bare en dejlig stemning! Det er fyldt med forlystelser(som jeg personligt ikke tør prøve), boder hvor du kan vinde bamser, med alle odds imod dig, lækkerier såsom fudge, frugtpinde dyppet i chokolade, candyfloss, kandiserede æbler, gløgg og meget andet. Personligt spiste jeg lidt fudge og drak et par kopper gløgg(naturligvis!). Vi var der to gange, den ene gang om dagen, og den anden om aftenen. Så derfor er det både lyse og mørke billeder.Indgangen til Winter wonderland


Nøddeknækkeren


Forlystelse og syngende elg

Pariserjul - Kæmpe flot, men ikke noget for undertegnede, som lider af højdeskræk ;-)
Selfie og sød hat på ham den søde - ser han ikke kær ud?  ;-) 

Inden vi tog hjemmefra, så jeg på Instagram, at den store rundkørsel på Picadilly Circus var blevet forvandlet til en kæmpe snowglobe - Mega julet! Så den var vi henne for at se, allerede den første dag. 


Endnu en par-selfie - denne gang med juletræ i baggrunden


Juleaften spiste vi på 'TheSavoy Grill' - og hotellet var bare SÅ fint og julet - Det er ærgerligt, at jeg ikke har et bedre billede af det juletræ, for det var virkelig smukt!


Da vi havde spist på Savoy gik vi en lille tur rundt på hotellet, som nærmest er en hel turistattraktion i sig selv! Mand, det var flot!!!! Der var en lille souvenirbutik, og her stod dette finde Gringerbread-landskab på en bund af glasursne. Det var virkelig fint - bedre end noget krybbespil jeg nogensinde har set ;-)
Og her til sidst; En kop gløgg! Den altid skønne Xenia har informeret mig om, at min blog er den første der kommer op på google, når man søger på LCHF og alkohol - Sådan! Den vilde ungdom, I ved. I virkeligheden er det ikke rigtig gløgg, det er det de kalder mulled vine. Men det smager mistænkeligt meget som gløgg. Og jeg drak perverse mængder af det ;-)

Det var vist det, London bød på af julede ting for os. Noget af det der virkelig chokerede os var, at ALT var lukket den 25. december. Virkelig alt, undtagen helt små kiosker. Selv mcdondalds var lukket - det ville aldrig ske i Danmark! Men til sidst fandt vi heldigvis en lille café i kæden Pret A Manger, som alligevel have åbent, så mad fik vi trods alt ;-)
Ellers synes jeg faktisk London var et rigtig dejligt sted, at holde jul. Der var selvfølgelig overfyldt i gaderne, men jeg synes ikke det betyder så meget i London, for de er bare så høflige, at det ikke bliver ubehageligt.

Etiketter: