Blog anbefaling

Uha uha, hele fem dage siden, jeg sidst satte mine ben herinde! Tiden flyver afsted, når man hygger sig. Mine uger sluger virkelig hinanden lige nu. Dette semester på uni er nærmest som skabt til mig. Jeg var lidt nervøs, fordi vi skulle have et nyt fag om medier, og er der noget jeg ikke interesserer mig for, så er det diskurser, medier, sproghistorie og alt hvad der ellers følger med i den pakke. Men jeg har været så utrolig heldig, at vi er delt op i to hold, og mit hold har fået en litterat som underviser, og han har en kulturel i stedet for sproglig vinkel på medierne. Og så har han jo pludselig fanget min opmærksomhed. Samtidig har jeg faget teskthistorie, som nok er min yndlingsting i hele verden, og det fag sluger altså AL min tid. Jeg kan slet ikke stoppe med at læse. Jeg læser sindssygt meget sekundærlitteratur både indenfor og udenfor pensum. Og så er sådan en uge altså hurtig væk, når der også lige er det der mediefag, som også er lidt spændende. 
At jeg i denne uge så er så uheldig, at have fanget en slags influenza, som gør mig så ulideligt træt, at jeg sover hele tiden, giver ikke ligefrem mere tid, kan man sige. Men i dag holder jeg lørdag: Mads og monopolet kører i radioen, kaffen drikkes, og jeg surfer rundt på nettet efter ting der intet har med studiet at gøre - for nogen gange skal man jo holde fri, selvom man elsker det man laver. Og en af mine yndlingshobbies er at surfe rundt efter nye LCHF-blogs - og dem er der jo masser af, sådan som LCHF boomer i Danmark. Jeg er jo personligt ret træt af hele slankekursdillen omkring LCHF, så de blogs jeg går efter, skal ikke handle om vægttab. I hvert fald ikke på den åbenlyse måde - det interesserer mig ganske enkelt ikke. 

Det er jo slet ikke sikkert, at I er enige med mig, i mine interesser, men jeg vil alligevel lancere en ny ting her på bloggen, nemlig anbefalinger af LCHF/mad/sundhedsblogs, som siger mig noget. Jeg tager meget gerne imod tips omkring nye blogs, da det faktisk godt kan være lidt svært, at finde dem. Jeg søger både på google, facebook og i bloglovin. Men når man bare søger på LCHF, kommer der altså rigtig, rigtig mange svenske blogs frem. Og jeg har et lidt anstrengt forhold til, at læse svensk, så jeg går altså mest efter de danske. 
Og så har jeg vist snakket længe nok om løst og fast, og vi er kommet til dagens anbefaling: 

LCHF - nydelse og kvalitet

Bloggen køres af Karin og Stine, og jeg deler langt hen ad vejen deres tanker om LCHF. De har begge oplevet rigtig dejlige ting som følge af LCHF, og så virker de bare som nogle søde mennesker. Budskabet er simpelt: Rigtig mad til rigtige mennesker af gode råvarer. Jeg kan kun tilslutte mig!
Så hvis du ikke kender deres blog, så kig forbi. Jeg kan personligt godt lide indlæg som dette om kalorier og LCHF,   dette om squashfritter og dette om lækker sovs. Men kig ind til dem, og dan jeres egen mening. Jeg er ny følger, og glæder mig til at se, hvad de ellers finder på :-)


Etiketter: