Madplan for uge 6Som noget nyt, vil jeg prøve at udgive min madplan uge for uge. Madplanen er på mange måder en virkelig god hjælp. For det første sparer vi rigtigt mange penge på, at vi kun handler ind én gang i ugen. Da jeg startede på LCHF i sin tid, synes jeg den del var svær, fordi jeg ikke kunne vurdere nogenlunde hvor meget vi skulle bruge af alle de nye ting såsom ost, fløde og smør. Men det sidder efterhånden på rygraden, så det er slet ikke noget problem mere.
Dernæst sparer vi både tid og mange diskussioner frem og tilbage om hvad vi har lyst til. Det er ligesom planlagt, og det får det hele til, at glide lidt nemmere i hverdagen synes jeg.
Ofte bliver madplanen lidt forskubbet, fordi der kan være lidt ekstra rester end vi troede, eller fordi vi spontant spiser hos nogle venner eller lignende. Men generelt så følger vi den ret fint synes jeg, og derfor 'tør' jeg vist også godt springe ud i, at poste den for jer.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg går meget og overvejer, hvad der skal ske med bloggen. Jeg oprettede den jo med et stort fokus på vægttab, men eftersom det slet ikke er en aktiv del af mit liv mere, så har bloggen ikke rigtigt haft en vision. Derfor har jeg også givet jer en opgave i min give-away, om at fortælle mig, hvor I synes bloggen skal bære hen ad. Jeg er SÅ glad for jeres kommentarer, og læser hver og en, selvom jeg ikke kan svare på dem(det laver rod med den tilfældighedsgenerator der skal udtrække en vinder), så tager jeg dem til mig, og vil bruge dem i fremtiden.
I den forbindelse kan jeg afsløre, at jeg i næste weekend skal have en ny gadget, som skal hjælpe mig på vej, men det må I lige vente lidt på endnu ;-)

Indtil da kan I læse min madplan som endnu en gang tager udgangspunkt i 'Mæt og slank med LCHF' , og hvis du endnu ikke har deltaget i konkurrencen, så kan du gøre det her.

Madplan uge 6


Mandag: Deep pan pizza med serrano, chorizo og champignon. Serveres med en grøn salat on the side. 

Tirsdag: Rester af pizza

Onsdag: Jerk-marineret kylling med grillede blomkål og varm ostedip

Torsdag: Bbq-ben med blomkålsmos 

Fredag: Rester af Bbq-ben

Lørdag: Burger med pulled pork

Søndag: Rester

Etiketter: