Madplan uge 8

På trods af massive tequila-tømmermænd, er det lykkedes mig, at få lavet madplan til den kommende uge(Selvom indkøb til den, må vente til i morgen :-P ). Som I kan høre, havde jeg en våd aften i går, men også ufattelig sjov. Der var semesterstartsfest på universitetet, og jeg havde inviteret en veninde med, som for nyligt er blevet single, og samtidig skulle en veninde fra studiet af sted med sin veninde. Så vi aftalte at spise sammen hjemmefra, og så tage til fest. Allerede efter middagen, gik vi i gang med tequilaen, og da vi var på uni kl. 19.30, var jeg hønefuld! Da jeg kom hjem havde jeg da også fået erhvervet mig en masse spændende ting såsom en del knæklysarmbånd, nogle ret fede sommersby-solbriller, der minder om ray-ban, blomsterkrans, alkoholtest og sidst men ikke mindst en KÆMPE oppustelig flaske fisk. Sidstnævnte skal lappes, og naturligvis med mig på Skanderborg festival ;-)

Nå, men nu til madplanen! Jeg postede den også på Instagram tidligere i dag, men der er en lille ændring, fordi jeg helt havde glemt, at vi på lørdag skal tilbringe hele dagen i Jylland hos min mor. Så lørdagens aftensmad er sløjfet, til fordel for hvad vi nu finder på hjemme hos hende, og der er jo så heller ikke rester til søndag. Derudover er jeg blevet opfordret til at afprøve blomkålsbearnaisen, som jeg ellers er lidt skeptisk overfor, så den står i stedet for klassisk bearnaise på fredag.
Madplan uge 8

Mandag: Rester af steg fra gæstemiddagen med kålsalat og flødesovs

Tirsdag: Fiskefilet med stuvet spinat og grøn salat

Onsdag: Rester

Torsdag: Jerk-marinerede koteletter med varm ostedip (Det er blevet en stor-favorit herhjemme!)

Fredag: Bøffer og blomkålsbearnaise og grøn salat.

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Rester fra køleskabet eller en søndags-pizza uden blomkål

En aldeles fremragende madplan, hvis jeg selv skal sige det! Her til sidst får I lige et aldeles fremragende (ironi kan forekomme) billede af en meget fuld Vikki med seje solbriller. Jeg vil kaste mig tilbage på sofaen, og pleje det, der er tilbage, af mine slemme, slemme tømmermænd ;-)

LCHF og alkoholEtiketter: ,