Morgensmadsidé

Her til morgen, da jeg stod og kiggede ind i køleskabet, vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle finde på. Der var egentligt masser af spændende ting, men det er lige det der med at indkredse, hvad man vil have, samtidig med, at eventuelle rester skal bruges.
Dertil skal siges, at jeg var ret så sulten, så det blev en ret stor morgenmad, som på en mere normal dag, ville kunne agere brunch. Ja, jeg ved faktisk ikke lige hvad der sker for sulten i disse dage, men appetit har jeg i hvert fald rigeligt af :-D

Min morgenmad endte med at bestå af et ostepaneret spejlæg(opskrift længere nede i indlægget), hjertesalatblade med en lille rest kylling rørt med mayo, en lille håndfuld mandler og blåbær og så selvfølgelig min daglige kaffe med kokosolie.

LCHF morgenmad opskrift

LCHF morgenmad opskrift

LCHF morgenmad opskrift

Ostepaneret spejlæg


LCHF morgenmad opskriftJa, det her er nok mere en vejledning, en end opskrift. Men du skal bruge smør til at stege i, ønsket antal æg, og to skiver ost pr. æg. Jeg brugte flødehavarti, og lavede kun ét æg.

Smørret skal smeltes på panden, og så lægger du den ene skive ost på panden. Når den er smeltet, slår du ægget ud over, og prøver at få det til, at ligge ovenpå den smeltede ost. Når ægget er ved at være færdigt, smider du den anden osteskive ovenpå, og vender så ægget om på panden, så den anden side også bliver sprød af osten. Allerbedst er det, hvis æggeblommen indeni stadig i smilende, og det lykkedes heldigvis for mig! :-) Bon appetit!

Etiketter: ,